De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Dakopbouw plaatsen in Leiden

Wilt u graag meer woonruimte? Heeft u wel eens gedacht aan de ruimte boven uw woning? Met een dakopbouw kunt u veel extra ruimte realiseren. de door ons aangedragen professional kan u als aannemer uitstekend helpen om verschillende wensen en ontwerpen te realiseren.

Type dakopbouw

We kunnen verschillende typen dakopbouw realiseren. Denk aan een complete verdieping of aan een nokverhoging. Afhankelijk van uw wensen en behoeften gaan we graag met u om de tekentafel om dit om te zetten naar een praktisch plan. Doordat we veelal werken met prefab kunnen  we uw dakopbouw snel realiseren. Uiteraard behoort het op maat maken ook tot de mogelijkheden.

Verschillende materialen

Er is veel mogelijk als het gaat om materiaalkeuze. Denk aan een constructie van hout, metaal of een gemetselde opbouw. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wat de beste keuze is in uw situatie? Neem dan contact met ons op en we komen graag bij u langs in Leiden of omstreken.