De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Betrouwbaar bouwbedrijf in Leiden

In Leiden en omgeving zijn wij uw allround bouwbedrijf. Voor het (ver)bouwen of renoveren van uw project zijn onze aannemers in te schakelen. Van begin tot eind zorgen wij dat het project waar u ons voor heeft ingeschakeld goed verloopt. Voor de uitvoering kiezen wij voor professionele materialen. de door ons aangedragen professional biedt u een vakkundig advies en professionele begeleiding bij de verwezenlijking van al uw wensen.

Ga voor kwaliteit

Ga niet zelf aan de slag met lastige klussen in en rondom uw huis, maar besteed het uit voor kwaliteitswerk. Dan weet u zeker dat uw project binnen de gestelde termijn wordt opgeleverd en dat het de investering waard is. Wij zijn u in Leiden en omgeving graag van dienst.

Ervaren hulp bij een verbouwing of renovatie

Van de renovatie van een gevel tot een complete verbouwing of inrichting van een bedrijfspand, onze vakmannen in Leiden hebben de ervaring om u de juiste hulp te bieden. Wij gaan graag een gesprek met u aan om naar uw wensen te luisteren en de mogelijkheden te bespreken. Een aannemer van ons bouwbedrijf helpt u bij het maken van ingewikkelde keuzes en geeft u altijd een eerlijk advies. Wilt u aan de slag? Vraag dan direct een vrijblijvende en scherpe offerte aan.