Renovatie van uw pand in Leiden

Verkeert uw bedrijfspand in slechte staat of wilt u uw woning een metamorfose geven? In Leiden zijn wij uw ervaren renovatie bedrijf. Als aannemer voeren wij uw dak- of gevelrenovatie op vakkundige wijze voor u uit. Onze aannemers pakken elke klus met beide handen aan. Tijdens de renovatie zorgt uw projectleider dat alles in goede banen verloopt. Bij Day2Start Aannemer staan de wensen van de klant op nummer één.

Soorten renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van renovaties. Onze vakmannen zijn in de regio Leiden in te zetten op de volgende gebieden van renovatie:

  • Gevelrenovatie
    U wilt uw woning of bedrijfspand van buiten opknappen, dit kan door middel van gevelrenovatie. Bij deze vorm van renovatie worden bijvoorbeeld uw oude voegen eruit gehakt en vervangen door nieuwe voegen.
  • Dakrenovatie
    Een dak gaat jarenlang mee, maar is op den duur toe aan vervanging. Of heeft uw dak tussentijds schade gehad? Wij komen graag langs voor dakrenovatie.

Wij zijn u in Leiden en omgeving graag van dienst. U kunt een gesprek aangaan met een van onze medewerkers of een vrijblijvende offerte aanvragen.