De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Verbouwen in Leiden

Woont u in de regio Leiden en heeft u binnenkort een verbouwing gepland? Een vakkundige medewerker van ons aannemersbedrijf is u graag van dienst. Wij geven advies en voeren de complete verbouwing van bijvoorbeeld uw woning professioneel uit. Daarnaast zijn wij ook in staat om uw bedrijfspand te verbouwen of pakken we uw winkel grondig aan. Van ontwerp en aanvraag vergunning tot de oplevering, de door ons aangedragen professional in Leiden neemt voor u de zorg uit handen. Wij garanderen een snelle en goede service tijdens het verbouwen van uw pand.

Uw verbouwspecialist

Ons aannemersbedrijf in Leiden is uw specialist op het gebied van verbouwen. Of het nu de zolderverdieping of uw hele woning is die u wilt verbouwen. Voor onze vakmannen is geen klus te groot. Wij streven naar tevredenheid van onze klanten en daarom staan deze altijd op nummer één. In Leiden en omgeving zijn wij uw betrouwbare partner.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Indien gewenst komen wij bij u thuis langs om uw wensen te bespreken of maken wij een scherpe kosteloze offerte voor u.