Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een aannemer maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een aannemer die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de aannemer, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de aannemer en helpen u graag weer verder!

Aanbouw in Leiden

Wilt u uw woning of bedrijf binnenkort uitbreiden? Onze vakmannen kunnen deze klus vakkundig voor u klaren. Wij plaatsen geheel naar uw wens een aanbouw. In Leiden heeft de door ons aangedragen professional aannemers in dienst die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een aanbouw. Denk bijvoorbeeld aan:

Van A tot Z

Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe aanbouw perfect aansluit bij de rest van uw woning of bedrijfspand. Bij het situeren van een aanbouw komen aardig wat werkzaamheden kijken. Denk hierbij aan het plaatsen van een goede fundering, de vloeren, de kozijnen en een dak. Uw project wordt van begin tot eind door onze aannemers in Leiden aangestuurd.

Plaatsen van uw aanbouw

Het uitbouwen van uw huis of bedrijfspand is een project dat u aan een gecertificeerde aannemer moet overlaten. Deze beschikt over de juiste kennis en kwaliteit om uw project tot een goed einde te brengen. Onze vakmannen zijn u in graag van dienst in Leiden en omgeving. Wij gaan met u graag een gesprek aan om uw wensen te bespreken. Aan de hand van deze wensen stellen wij een scherpe en vrijblijvende offerte voor u op. Wanneer u het eens bent met de offerte, zal de bouw van gestart worden. Schakel vandaag nog een expert van ons bedrijf in Leiden in om uw aanbouw te organiseren.