Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Serrebouw in Leiden

Wilt u meer ruimte en licht in uw woning? Een uitbreiding van de woonkamer? Met een serre kunt u altijd genieten van het gevoel dat u buiten zit, maar dan met de voordelen van binnen zijn. U kunt ervoor kiezen dat een bepaalde kant helemaal open kan bij mooi weer. Ook zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van moderne technieken, zoals zonnepanelen. de door ons aangedragen professional vertelt het u graag!

Snelle oplevering van uw uitbouw

Wij gaan graag met u om de tafel om uw idee├źn te bespreken en om te zetten in een realiseerbaar plan. Geen eindeloze verbouwing, maar gewoon een goede inschatting van de tijdsinvestering. Zo zorgen we in de regio Leiden voor een snelle oplevering van uw uitbouw.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u meer weten? Of wilt u direct een scherpe offerte aanvragen? Bel 085 - 106 1600 of vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.