Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Huis laten bouwen Leiden

Het laten opbouwen van een huis is een overweldigend en opwindend proces. We zijn ons ervan bewust dat dit een cruciale stap is in uw leven, en bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan we voor u klaar. Wij zetten ons in om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

Waarom kiezen voor nieuwbouw in Leiden?

De voordelen van een nieuwbouwhuis zijn talrijk; u heeft de vrijheid om het huis precies naar uw smaak te laten bouwen. Een nieuwbouwhuis voldoet aan de huidige bouw- en milieunormen, waardoor het een energiezuinige en duurzame keuze is. Wij zorgen er bij A.S.P. Timmerwerken B.V. voor dat uw nieuwe huis in Leiden aan al uw eisen voldoet en dat u zich er snel thuis zult voelen.

In Leiden en de wijde omgeving hebben wij al veel succesvolle projecten gerealiseerd. Voor al uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatieplannen bent u bij A.S.P. Timmerwerken B.V. op de goede plek. Neem gerust contact op met ons via 075 300 1722 om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor huis bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!