Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Aanbouw en uitbouw in Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Aanbouw en uitbouw in Leiden

Als u meer ruimte wilt creëren of uw huis een moderne look wilt geven, staan wij van A.S.P. Timmerwerken B.V. voor u klaar. Dankzij onze uitgebreide ervaring in aanbouw en uitbouw in Leiden, kunnen wij uw woonwensen tot leven brengen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. ondersteunen we u zodat uw project probleemloos en zonder stress voltooid wordt.

Wat kan A.S.P. Timmerwerken B.V. voor u doen?

Wij verzorgen bij A.S.P. Timmerwerken B.V. een uitgebreide reeks van diensten voor aanbouw en uitbouw in Leiden. Of u nu droomt van het laten plaatsen van een op maat gemaakte dakkapel, het uitbouwen van uw woonkamer, het toevoegen van een keuken of het realiseren van een tuinkamer, wij zijn er voor u. Door elk project met maximale zorg en aandacht uit te voeren, garanderen wij dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet.

Dakkapellen op maat maken

Het plaatsen van een dakkapel op uw zolderruimte zorgt voor extra licht en ruimte, en het kan ook de uitstraling van uw huis ten goede veranderen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. hebben we een schat aan ervaring in het ontwerpen en bouwen van dakkapellen. Uw wensen en eisen zijn onze leidraad, en we zorgen ervoor dat het ontwerp volledig aansluit bij de stijl van uw woning. Wij kunnen u hier meer vertellen over het op maat laten maken van een dakkapel.

Uitbouw van de woonkamer

De plek waar u tot rust komt en tijd doorbrengt met uw gezin is vaak de woonkamer, het hart van het huis. Door uw woonkamer uit te bouwen, creëert u niet alleen extra ruimte, maar ook een comfortabele en gezellige omgeving. Samen met u zorgen we voor een uitbouw die zowel praktisch als mooi is. De mogelijkheden die wij bieden in Leiden kunt u hier vinden.

Keuken aanbouw

Met een goed ingedeelde en ruime keuken wordt koken aangenaam, en biedt het een perfecte plek voor samenzijn met geliefden. Met een te kleine of verouderde keuken is het aanbouwen van een keuken wellicht de beste oplossing. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen we u graag bij het realiseren van uw droomkeuken. Bekijk de opties voor keuken aanbouwen. Lees hier meer over de mogelijk heden van een keuken aanbouw.

Tuinkamer aanbouwen

Met een tuinkamer maakt u een prettige doorloop van uw woning naar uw tuin. Het is een prima plek om tot rust te komen, te werken of van de natuur te genieten, ongeacht het weer. Op zoek naar informatie over het uitbreiden van uw huis met een tuinkamer? U kunt meer vinden op onze pagina over het aanbouwen van een tuinkamer.

Neem contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Wilt u stappen zetten om uw woonruimte uit te breiden en te verbeteren? Droomt u van een vernieuwd huis? Van dakkapel tot tuinkamer, wij begeleiden u graag in elke stap. Bent u van plan om uw huis te vergroten en te verbeteren?

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.