Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Boerderij renoveren Leiden

Het vernieuwen van een boerderij in Leiden brengt veel avontuur met zich mee. Maak uw oude boerderijen met de hulp van A.S.P. Timmerwerken B.V. tot moderne, comfortabele woningen. Het is onze prioriteit om de unieke sfeer van de boerderij te bewaren.

Waarom een boerderij renoveren?

Renoveren van uw boerderij biedt vele voordelen, inclusief een verbeterd wooncomfort. Enkele verbeteringen kunnen onder andere bestaan uit betere isolatie, een gemoderniseerde keuken en badkamers, en/of installaties die energiezuinig zijn. Een goed uitgevoerde renovatie heeft de potentie om de waarde van uw boerderij aanzienlijk te verhogen.

Een boerderijrenovatie geeft u de gelegenheid om de unieke historische kenmerken te behouden en te renoveren. Zo blijft de authentieke atmosfeer van het gebouw in stand, terwijl het voldoet aan de eisen van modern woongenot. U kunt vrijblijvend contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V. via 075 300 1722 om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V. via 075 300 1722 om te ontdekken wat wij voor u kunnen doen.

Renovatiewerkzaamheden bij boerderijen

Bij oudere boerderijen is er vaak een verlangen naar dakrenovatie en gevelrenovatie. Een goed geïsoleerd en stevig dak is cruciaal voor elke woning, maar bij oude boerderijen maakt dit echt een groot verschil. Het uiterlijk van uw boerderij wordt sterk bepaald door de gevel, terwijl een renovatie ook kan helpen om de isolatie te versterken.

A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt!

Een goed en gedetailleerd renovatieplan is van onschatbare waarde voor grote projecten, en A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt u daar graag mee. Dit omvat naast een ontwerp en een budget ook een heldere planning voor het hele traject. Grondige voorbereiding is essentieel voor grootschalige renovaties, zoals het vernieuwen van een boerderij. A.S.P. Timmerwerken B.V. kan u hierbij begeleiden.

We starten het proces met een grondige technische evaluatie van het pand, waarbij we de huidige staat beoordelen en op zoek gaan naar verborgen gebreken. De inspectie omvat de fundering, het dak, de gevels en de installaties. Vervolgens komen we met een uitvoerig plan waarin elke stap van de renovatie wordt meegenomen.

Op basis van wat u wenst en de bevindingen van de inspectie, stellen wij een conceptontwerp op. Daarnaast voeren we een haalbaarheidsstudie uit om te bepalen wat er technisch en financieel mogelijk is. Klaar om uw boerderij in Leiden of omgeving te renoveren? Neem vandaag nog contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V.!


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor boerderij renoveren?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!