Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Tuinkamer aanbouwen

Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Tuinkamer aanbouwen Leiden

Bent u op zoek naar extra leefruimte terwijl u van uw tuin geniet? Een tuinkamer is wellicht de oplossing. Voor alle seizoenen is een tuinkamer perfect: een mix van binnencomfort en buitenlucht. Ons team bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staat paraat om uw droomtuinkamer in Leiden te realiseren.

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer, semi-geïsoleerd en met veel glas, vormt een ruimte naast uw huis waardoor u heel het jaar door van uw tuin geniet. Dit is een uitstekende optie voor mensen die meer leefruimte wensen zonder een grote aanbouw. De overgang tussen binnen en buiten wordt vloeiend met een tuinkamer die eenvoudig met uw terras is verbonden.

Een groot voordeel van een tuinkamer is het overvloedige daglicht: de glazen wanden en daken laten enorm veel licht binnen. Ook flexibele gebruiksmogelijkheden zijn een voordeel; Gebruik de ruimte als eetkamer, lounge, kantoor of zelfs als speelkamer voor de kinderen. Snelle installatie: Het plaatsen van een tuinkamer gaat sneller en vaak zonder vergunning dan een uitbouw.

Waarom kiezen voor A.S.P. Timmerwerken B.V.?

Kwaliteit en tevreden klanten zijn essentieel bij A.S.P. Timmerwerken B.V.. Ons deskundig team in Leiden werkt met toewijding en vakbekwaamheid aan elk project. Bij ons worden uw wensen gehoord en creëren we maatwerkoplossingen die aan al uw verwachtingen voldoen. Wilt u uw droomtuinkamer realiseren? Bel ons dan vandaag nog op 075 300 1722 voor vrijblijvend advies.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.