Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Nieuwbouw

Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Nieuwbouw Leiden

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. weet u zeker dat uw nieuwbouwproject in Leiden in goede handen is. Bij ons kunt u terecht voor een nieuw huis, een ruime garage, een handige schuur of een grote loods. Wij staan voor u klaar. U kunt bij A.S.P. Timmerwerken B.V. vertrouwen op kwaliteit, vakmanschap en tevreden klanten.

Uw droomhuis laten bouwen in Leiden

Een huis bouwen begint met een droom en eindigt met een avontuur dat leidt naar een plek die u met trots uw thuis kunt noemen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. realiseren we ons hoe belangrijk dit proces voor u is. Uw wensen en ideeën vormen de basis en samen werken we aan een perfect ontwerp. Van de eerste tekening tot de laatste steen zorgen we dat alles tot in de puntjes klopt. Lees hier meer over het laten bouwen van een huis.

Een garage bouwen in Leiden

Heeft u meer ruimte nodig voor uw auto, gereedschapscollectie of hobbyspullen? Een garage kan de juiste oplossing bieden. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. maken we garages die in lijn zijn met uw huis en uw wensen op het gebied van ruimte en functionaliteit. Of het gaat om een enkele garage of een dubbele garage met bergruimte, wij realiseren het voor u. Lees hier meer over het laten bouwen van een garage in Leiden .

Een schuur bouwen in Leiden

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. hebben we ervaring met het bouwen van schuren die niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi passen bij de rest van uw terrein. We zorgen ervoor dat uw nieuwe schuur voldoet aan uw verwachtingen door mee te denken over indeling, materialen en afwerking. Bent u benieuwd naar hoe wij uw droomschuur in Leiden kunnen realiseren? Lees verder .

Een loods bouwen in Leiden

Of u nu behoefte heeft aan een werkplaats, opslagruimte of een plek voor machines, A.S.P. Timmerwerken B.V. bouwt loodsen volledig op maat. Uw wensen en specificaties zijn voor ons belangrijk, daarom zorgen we voor een praktische en duurzame loods. Zoekt u meer details over het bouwen van een loods in Leiden? Wij staan voor u klaar om alles door te nemen en samen te werken aan een ideale uitkomst.

A.S.P. Timmerwerken B.V.: Uw partner in de bouw

Met A.S.P. Timmerwerken B.V. naast u, denken we aan elk detail en zorgen we dat uw project slaagt. Of het nu een nieuwe woning, garage, schuur of loods betreft, wij beschikken over de kennis en ervaring om aan uw wensen te voldoen. We kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan in Leiden. We kijken er erg naar uit om in Leiden samen aan de slag te gaan.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.