Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Appartement renoveren Leiden

Zijn er plannen om uw appartement in Leiden te renoveren? Daarom kunt u bij elke stap op onze steun rekenen tijdens de renovatie. Wij bieden u begeleiding tijdens elke stap van uw renovatieproject.

Of het nu gaat om de opfrissing van een kamer of een volledige renovatie van uw appartement. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u rekenen op een eindresultaat dat geheel voldoet aan uw verwachtingen. Gebruik 075 300 1722 om vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.

Verhoogd wooncomfort

Het renoveren van een appartement biedt tal van voordelen en kan uw wooncomfort aanzienlijk verbeteren. Beschouw een moderne indeling, geoptimaliseerde isolatie, en duurzame materialen. Dit maakt uw appartement mooier en helpt u energie te besparen.

Waardevermeerdering appartement

Een gerenoveerd appartement kan een hogere marktwaarde bereiken. Dit moet u zeker overwegen als u in de toekomst uw appartement wilt verkopen. Bewoners in spe hebben vaak extra geld over voor een appartement dat er modern en goed onderhouden uitziet.

Personaliseer uw appartement in Leiden

Met een renovatie heeft u de mogelijkheid om uw appartement helemaal volgens uw eigen voorkeuren in te richten. Of het nu gaat om een open keuken, een luxe badkamer of meer opbergruimte, een renovatie op maat maakt het allemaal mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V. via 075 300 1722 voor een adviesgesprek. Voor een deskundig en vrijblijvend advies, bel A.S.P. Timmerwerken B.V. op 075 300 1722.

Verduurzaming van uw appartement

Bij moderne renovaties draait het vaak om het verhogen van de energie-efficiëntie van een appartement. Een voorbeeld hiervan is het aanbrengen van betere isolatie, dubbel glas of een energiezuinig verwarmingssysteem. Dit leidt op de lange termijn tot een korting op uw energierekening.

Tips voor een succesvolle appartement renovatie

Hoeveel u betaalt voor een appartement renovatie kan sterk variëren, afhankelijk van de grootte van het project en de soorten materialen die worden gebruikt. Dientengevolge is een zorgvuldig plan essentieel voor een succesvolle renovatie. Bij dit proces hoort niet alleen een ontwerp en een budget, maar ook een goed uitgewerkte planning van de werkzaamheden.

Om niet in de problemen te komen, is het goed om een bedrag te reserveren voor onverwachte kosten. Het is raadzaam een deel van uw budget apart te zetten voor onverwachte uitgaven. Bent u klaar om uw appartement in Leiden te laten renoveren?

Neem snel contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V.. Bel ons vandaag op 075 300 1722 of vul het formulier op onze website in voor een gratis adviesgesprek. Neem telefonisch contact met ons op via 075 300 1722 of vul ons online contactformulier in voor een gratis adviesgesprek.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor appartement renoveren?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!