Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Woning verbouwen Leiden

Een woningrenovatie kan boeiend zijn en ook veel opleveren. We begrijpen bij A.S.P. Timmerwerken B.V. dat het cruciaal is om uw huis te veranderen naar uw eigen voorkeuren en benodigdheden. Wij zijn beschikbaar om u te helpen, of u nu één kamer wilt opfrissen of uw hele huis wilt renoveren.

Waarom uw woning verbouwen?

Er zijn vele redenen waarom een woningverbouwing noodzakelijk of gewenst kan zijn. Wellicht droomt u van meer woonruimte, een betere indeling van uw huis, of een frisse moderne uitstraling van uw interieur. Verbouwen kan resulteren in een hogere woningwaarde, wat een slimme keuze is voor de toekomst.

Creëer meer leefruimte

Veel mensen willen hun woning verbouwen om meer ruimte te creëren. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door een uitbouw aan de achterkant van uw woning, een dakkapel op de zolderverdieping te plaatsen of door het samenvoegen van twee kamers. Onze expertise bij A.S.P. Timmerwerken B.V. met diverse projecten stelt ons in staat om u te begeleiden naar de beste oplossing voor uw situatie in Leiden.

Moderniseren

Een populaire reden om te verbouwen is om het huis te moderniseren. U kunt de keuken of badkamer opknappen, nieuwe vloeren laten leggen of oude installaties vervangen. Naast het verhogen van het leefcomfort, kunnen moderne aanpassingen ook bijdragen aan een efficiënter energiegebruik.

Keukenrenovatie

Vaak is de keuken het belangrijkste deel van het huis en kan dit het genot van wonen flink verhogen. Of u nu een totaal nieuwe keuken wilt of uw bestaande keuken wilt vernieuwen, Wij begeleiden u graag bij elke stap naar uw ideale keuken.

Badkamerrenovatie

Een nieuwe badkamer geeft uw woning een frisse en luxueuze look. Wij bieden u advies over de nieuwste trends en materialen, en dragen zorg voor een efficiënte en nauwkeurige installatie. Het is ook mogelijk om een extra badkamer of toilet aan uw woning toe te voegen.

Uitbouw en aanbouw

Meer ruimte creëren in uw woning zonder te verhuizen kan eenvoudig met een uitbouw of een aanbouw. Onder mogelijkheden verstaan we bijvoorbeeld een uitbreiding van de woonkamer, een serre of een extra slaapkamer. Wij bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgen voor begeleiding door het hele traject, van de fundering tot het dak.

Zolderverbouwing

De zolderruimte in veel huishoudens wordt vaak niet benut, terwijl deze juist veel potentieel biedt voor extra leefruimte. Een dakkapel of dakraam maakt het mogelijk om de zolder om te bouwen tot een volwaardige extra kamer, zoals een slaapkamer, kantoor of speelkamer. De investering in een verbouwing kan hoog zijn, maar de voordelen op de lange termijn zijn groot.

Contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Ziet u een verbouwingsproject in Leiden wel zitten? Wij bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan klaar om u te helpen met deskundig advies en een persoonlijke offerte. We zijn enthousiast om samen aan uw droomhuis te werken!


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor woning verbouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!