Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Appartement verbouwen Leiden

A.S.P. Timmerwerken B.V. staat bekend als dé expert in het renoveren van appartementen in Leiden. Wilt u uw huidige appartement upgraden of uw zolder omtoveren tot een prachtige leefruimte? Wij staan klaar om te helpen. Uw verbouwing verloopt soepel door onze precisie en vakbekwaamheid.

Meer wooncomfort

Uw wooncomfort kan aanzienlijk worden verhoogd door een grondige verbouwing. Door de structuur te optimaliseren, moderne voorzieningen toe te voegen en de isolatie te verbeteren. Dit maakt uw appartement een nog fijnere plek om te wonen.

Waardevermeerdering appartement

Een deskundige verbouwing kan uw appartement meer waard maken. Dit aspect is met name belangrijk wanneer u uw appartement op een later moment wilt verkopen. Vaak zijn kopers bereid om extra te betalen voor een goed onderhouden en modern appartement.

Keukenrenovatie appartement Leiden

Een nieuwe keuken geeft uw appartement een opfrisser en vergroot het plezier tijdens het koken. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u terecht voor het ontwerpen van een keuken die functioneel én stijlvol is, helemaal volgens uw wensen. Het opknappen van uw huidige keuken kan ook door ons gedaan worden.

Badkamerrenovatie appartement Leiden

Een moderne badkamer zorgt voor meer gebruiksgemak en een waardevolle stijging in de waarde van uw appartement. Met ons kunt u uw badkamer compleet vernieuwen, inclusief nieuwe tegels, sanitair en verlichting. Uw huidige badkamer restaureren is ook een mogelijkheid, mits de situatie dit toelaat.

Overweegt u om uw appartement in Leiden te renoveren? A.S.P. Timmerwerken B.V. is uw deskundige partner voor elke verbouwing. Dankzij onze expertise en oog voor detail realiseren we een appartement dat geheel aan uw verwachtingen voldoet. Bel 075 300 1722 voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek. Bel 075 300 1722 voor een gratis adviesgesprek en aanvullende informatie.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor appartement verbouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!