Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Garage bouwen

garage op maat Leiden

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u uw garage precies laten maken zoals u dat wilt. Ons assortiment omvat verschillende keuzes in afmetingen, materialen, dakvormen en aanvullende functies. Met uw input ontwerpen we een garage die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften.

Garage bouwen Leiden

Een garage is niet alleen handig, maar verhoogt ook op slimme wijze de waarde van uw woning. Niet alleen kunt u spullen opbergen, ook uw voertuigen zijn veilig in een garage. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen we u om uw ideale garage in Leiden te bouwen.

Extra opbergruimte

De enorme extra opbergruimte is een van de grootste voordelen van een garage. Naast uw auto kunt u ook fietsen, tuinmeubilair, gereedschap en allerlei andere spullen in de garage kwijt die u liever niet in huis hebt. Wanneer uw garage goed georganiseerd is, heeft u altijd alles binnen handbereik.

Bescherming voor uw auto

Uw wagen is veilig en goed beschermd in een garage. Wanneer uw auto droog en veilig staat, verlengt dit de levensduur. Daarnaast kunt u winters krabben en zomers hete auto's trots trotseren.

Verschillende soorten garages

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen wij u met het bouwen van verschillende typen garages. Hierdoor komt u tot een perfecte oplossing voor zowel uw wensen als uw budget. We belichten hieronder een aantal veelgebruikte mogelijkheden.

Houten garages

Hout geeft uw garage een warme en natuurlijke verschijning naast uw huis. Stem uw garage af op uw stijl door te kiezen uit verschillende houtsoorten en afwerkingen. Uw garage blijft met hout op een prettige temperatuur, aangezien hout zowel duurzaam als goed isolerend is

Stenen garages

Met een stenen garage kiest u voor een robuuste en duurzame oplossing die weinig onderhoud vergt. Een stenen garage biedt zowel goede isolatie als brandveiligheid. U kunt kiezen uit meerdere bouwstijlen en afwerkingen, waardoor uw garage naadloos aansluit op de uitstraling van uw huis.

A.S.P. Timmerwerken B.V. levert in Leiden uitsluitend garages die op maat gemaakt zijn, geen prefab. We verstrekken diensten in aanbouw, verbouw, renovatie en dakkapellen op maat. U kunt bij A.S.P. Timmerwerken B.V. vertrouwen op vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service.

Het bouwproces van een garage

Bij de bouw van een garage is zorgvuldige planning en uitvoering onontbeerlijk. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. ondersteunen we u vanaf de start tot aan de oplevering. We beginnen met een gezamenlijke ontwerpstap die aan uw specifieke wensen en behoeften voldoet.

De plaats, de grootte, de materialen en mogelijke extra's, zoals stroom en water, worden met u besproken. We maken daarna een uitgebreid plan en leveren een offerte op die speciaal voor u ontworpen is. Voor het bouwen van een garage is in veel gevallen een bouwvergunning noodzakelijk.

Nadat de voorbereidingen zijn getroffen, gaan we van start met uw garage. Onze experts bij A.S.P. Timmerwerken B.V. werken effectief en nauwkeurig om ervoor te zorgen dat uw garage voldoet aan de hoogste standaarden. De bouwtijd van een garage varieert afhankelijk van het type garage en de specificaties.

Na het bouwproces werken we de garage af en installeren we extra's zoals een elektrische garagedeur of verlichting. We zorgen na de bouw en afwerking voor de oplevering van de garage en doen een definitieve controle om te controleren of alles naar wens is gegaan. Heeft u na de oplevering nog vragen of loopt u ergens tegenaan? Wij staan altijd voor u klaar om te helpen.

Contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Heeft u plannen om een garage te laten bouwen in Leiden? Contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V. geeft recht op een vrijblijvend adviesgesprek. Neem contact met ons op door te bellen naar 075 300 1722 of door het contactformulier op de website in te vullen.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor garage bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!