Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Loods bouwen Leiden

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een loods in Leiden? Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen we u graag met uw bouwplannen. Een loods biedt veel mogelijkheden en kan zowel als opslagruimte, werkplaats als kantoor ingericht worden. Vanaf het allereerste ontwerp tot de oplevering zorgen wij ervoor dat uw project probleemloos en naar wens verloopt.

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. is elke stap in het bouwproces van groot belang voor ons. Het proces begint met het zorgvuldig inventariseren van uw wensen en vereisten. Daarna maken we een ontwerp dat perfect aansluit bij uw specifieke wensen.

Onze ervaren bouwkundigen zien erop toe dat het bouwproces zonder haperingen verloopt en houden u als opdrachtgever voortdurend op de hoogte. In samenspraak met u kijken we naar uw wensen en eisen. Wat is het beoogde doel van de loods? Welke afmetingen en indeling stelt u voor? Met uw input maken wij een gepersonaliseerd ontwerp dat voldoet aan eisen rondom functionaliteit, esthetiek en budget.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zetten we ons sterk in om duurzaamheid en kwaliteit te waarborgen. We selecteren materialen die niet alleen lang meegaan, maar ook het milieu sparen. Ons team, dat bestaat uit zeer ervaren vakmensen, werkt met nauwkeurigheid en zorg, zodat u verzekerd bent van een loods die aan alle hedendaagse eisen voldoet.

Diverse soorten loodsen

Bij ons vindt u loodsen in verschillende uitvoeringen, aangepast aan wat u nodig heeft. Opslagloodsen: Handig voor het opbergen van diverse goederen en materialen, evenals landbouwproducten. Bedrijfsloodsen zijn geschikt voor productie, opslag en als kantoorruimte.

Agrarische loodsen: Speciaal ontworpen voor het opslaan van landbouwgereedschap en -producten. Heeft u een uniek project in gedachten? Wij brainstormen graag met u en leveren aangepaste oplossingen. Op zoek naar een bedrijf voor het bouwen van een loods in Leiden? A.S.P. Timmerwerken B.V. is uw partner.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor loods bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!