Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Keuken aanbouw Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Keuken aanbouw Leiden

Een keukenuitbreiding biedt u de perfecte mogelijkheid om meer ruimte en comfort aan uw woning toe te voegen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. begrijpen we dat de keuken niet alleen om koken draait, maar het is het hart van uw hele woning. Een goede voorbereiding vormt de fundering van een geslaagd bouwproject voor uw droomkeuken.

Wat zijn uw voorkeuren voor de nieuwe keuken en waar binnen uw huis moet deze komen? Heeft u voldoende ruimte voor een woonkeuken waar deze nu is, of is een uitbreiding naar een andere locatie nodig? Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bieden we u de ondersteuning die nodig is om deze vragen te beantwoorden en een passend plan te maken dat voldoet aan uw wensen en in uw budget past.

Vergunningsvereisten

Voor u begint met bouwen, moet u controleren of een bouwvergunning nodig is. Afhankelijk van de grootte van de uitbouw en de benodigde constructieve aanpassingen kan dit variëren. Vaak kan een keukenuitbouw zonder vergunning plaatsvinden, maar het is altijd verstandig om dit na te vragen bij de gemeente in Leiden.

Verschillende uitbouwmogelijkheden

Glazen uitbouw: Voeg licht en ruimte toe met een glazen constructie. Deze serre-achtige uitbreiding laat uw tuin probleemloos overgaan in uw huis. Traditionele aanbouw: Een plat dak en een lichtstraat kunnen ervoor zorgen dat er voldoende daglicht binnenkomt. Keuken aan de achtertuin: Met openslaande deuren naar de tuin krijgt u een prachtig binnen-buiten gevoel, ideaal voor de zomerse dagen.

Kosten van een keukenuitbouw

De kosten voor een keukenuitbouw kunnen verschillen op basis van de afmetingen, de gebruikte materialen en de extra opties zoals verlichting en isolatie. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bieden we oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw budget. Tijdens de eerste kennismaking bespreken we uw behoeften en geven we een nauwkeurige schatting van de kosten, zodat u een duidelijk beeld heeft van de prijs.

De perfecte keukenuitbouw met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Een keukenaanbouw in [stadt] leveren een spannende en waardevolle bijdrage aan uw woning. Met een goede planning, professionele uitvoering en de ondersteuning van A.S.P. Timmerwerken B.V., creëert u een functionele en elegante ruimte die aan al uw wensen voldoet. Vanaf de eerste ideeën tot en met de kleinste details, wij staan paraat om uw project tot een succes te brengen.

Wij zijn er om u te helpen en te begeleiden bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie. U kunt ons bereiken op 075 300 1722 om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. De keuken die u altijd al wilde is eenvoudiger te krijgen dan u denkt!

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.