Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Renoveren Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Renoveren Leiden

Met A.S.P. Timmerwerken B.V. als uw partner, bent u verzekerd van een betrouwbare renovatie in Leiden. Of u nu plannen hebt om uw woning, appartement of boerderij te renoveren, wij zijn er om uw dromen waar te maken. Onze uitgebreide ervaring en aandacht voor de kleinste details zorgen ervoor dat elk project precies volgens uw wensen gebeurt en zonder haperingen verloopt.

Woning renoveren Leiden

Uw woning een renovatie geven kan uw woonruimte totaal vernieuwen. Voor zowel een complete renovatie als het bijwerken van specifieke delen van uw woning vindt u bij A.S.P. Timmerwerken B.V. de juiste dienstverlening. Elke opdracht behandelen wij met de grootste zorg en aandacht omdat wij snappen hoe belangrijk uw huis voor u is.

We renoveren in Leiden met oog voor alles dat uw huis speciaal maakt. Van het verhogen van de energie-efficiëntie tot het aanvullen met moderne kenmerken die bijdragen aan de waarde van uw huis. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. werken we samen met u om uw visie te realiseren en van uw huis een comfortabele plek te maken waar u zich thuis voelt. U kunt hier meer lezen over wat wij doen in het kader van woning renovatie.

Appartement Renoveren Leiden

Bij het renoveren van appartementen komen unieke mogelijkheden en hindernissen kijken. We hebben bij A.S.P. Timmerwerken B.V. veel ervaring opgedaan met het renoveren van appartementen in Leiden. Wij zijn ons bewust van de grenzen van ruimte en structuur en weten hoe we elke vierkante meter kunnen optimaliseren.

Onze experts zorgen ervoor dat uw appartement niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en comfortabel. Of u nu kiest voor een vernieuwde keuken, een opgeknapte badkamer, of een open leefruimte. A.S.P. Timmerwerken B.V. weet precies hoe uw appartement van top tot teen vernieuwd kan worden. Lees hier meer over appartement renovatie.

Boerderij renoveren Leiden

Een boerderij renoveren vereist zowel specifieke vakkennis als jarenlange ervaring. De uitgebreide kennis van A.S.P. Timmerwerken B.V. over boerderijen zorgt ervoor dat hun unieke kwaliteiten optimaal bewaard en verbeterd worden. Tijdens een boerderijrenovatie is het belangrijk de historische charme en karakteristieke kenmerken te bewaren, terwijl we ook moderne faciliteiten en functionaliteit toevoegen. Meer informatie over boerderij renovaties kunt u hier lezen.

A.S.P. Timmerwerken B.V.: Uw renovatiepartner in Leiden

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. gaan we ervan uit dat een succesvolle renovatie altijd met een goed gesprek begint. Wij stellen uw wensen en ideeën voorop en bieden daarbij oplossingen die perfect aansluiten bij uw verwachtingen. Wij helpen u graag met uw renovatieplannen in Leiden. Bel ons op 075 300 1722 om de mogelijkheden te bespreken.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.