Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Woonkamer uitbouwen Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Woonkamer uitbouwen Leiden

Uw woning uitbreiden voor extra ruimte en comfort kan perfect door uw woonkamer uit te bouwen. Zoekt u meer leefruimte, een open keuken of een plek voor de kinderen om te spelen? Overweeg een uitbouw voor eindeloze mogelijkheden. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zetten we ons in om de ideale uitbouw voor u te realiseren.

Uw woonkamer kan aanzienlijk ruimer worden door een uitbouw, wat ook uw wooncomfort ten goede komt. U kunt uw huis aanpassen aan nieuwe omstandigheden zonder te hoeven verhuizen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zetten we ons in om uw perfecte uitbouw te realiseren in Leiden.

Waarom uw woonkamer uitbouwen?

Meer ruimte: Voeg extra ruimte toe voor een eetgedeelte, een kinderspeelhoek of een gezellige zithoek. Natuurlijke lichtinval: Zorg voor een helder huis met grote ramen of een schuifpui. Uw huis kan een hogere marktwaarde krijgen met een professioneel uitgevoerde uitbouw.

Comfortabeler wonen: U profiteert van extra ruimte en comfort met een uitbouw, ideaal voor gezinnen die uitbreiden. De prijs voor het uitbreiden van uw woonkamer hangt sterk af van de grootte, het type uitbreiding en de gebruikte materialen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. krijgt u een eerlijke offerte zonder verborgen kosten.

Vergunningen en regelgeving

Een vergunning is vaak niet vereist voor uitbouwen aan de achterkant van uw huis, zolang deze aan bepaalde afmetingen voldoen. Raadpleeg vooraf de gemeente van Leiden om verrassingen uit te sluiten en alles duidelijk te hebben. Indien een vergunning noodzakelijk is, helpen wij u bij A.S.P. Timmerwerken B.V. met het aanvragen daarvan.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is uw aannemer in Leiden

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. in Leiden zetten wij ons in om uw uitbouwwensen te vervullen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Contact opnemen kan eenvoudig via 075 300 1722 of door het onderstaande formulier in te vullen.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.