Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Garage ombouwen tot woning in Leiden Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Garage ombouwen tot woning in Leiden

De schuur of garage in Leiden omtoveren tot een woning is een uitstekende manier om extra woonruimte te realiseren. Of u nu een studio, een gastenverblijf of een thuiskantoor wilt, de opties zijn ontelbaar. A.S.P. Timmerwerken B.V. staat klaar om uw project te helpen realiseren. Voor professionele hulp bij uw verbouwingsproject in Leiden kunt u rekenen op A.S.P. Timmerwerken B.V..

Waarom een schuur of garage ombouwen?

Om te beginnen zorgt deze verandering voor een flinke waardestijging van uw eigendom. Dit geeft u de mogelijkheid om de leefruimte in uw huidige woning te vergroten zonder verhuizen. Ideaal voor een groter wordend gezin, een thuis-werkruimte of als gastenverblijf.

Vergunningen en regelgeving

Het is essentieel om te controleren of u een vergunning nodig hebt voor de verbouwing voordat u begint. Overleg met de gemeente van Leiden om te verifiëren welke specifieke vergunningen en goedkeuringen u nodig hebt, aangezien dit meestal noodzakelijk is. Wanneer u de benodigde vergunningen binnen hebt en de plannen afgerond zijn, kan de verbouwing van start gaan.

Het verbouwen van een schuur of garage naar een woonruimte in Leiden kan zowel veeleisend als de moeite waard zijn. Met de juiste planning, vergunningen en uitvoering kunt u een unieke en waardevolle toevoeging aan uw woning creëren. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. begeleiden wij u graag bij elke stap van het proces. Bel ons vandaag op 075 300 1722 om de mogelijkheden te bespreken!

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.