Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Woning renoveren Leiden

Is uw woning in Leiden aan een renovatie toe? A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt u graag! Bij ons kunt u terecht voor zowel kleine renovatieprojecten als grote, allesomvattende verbouwingen. Wij besteden de aandacht en het vakmanschap aan uw woning die het nodig heeft, met oog voor detail.

Wat doet A.S.P. Timmerwerken B.V.?

Dakrenovatie: Een nieuw dak zorgt ervoor dat uw huis langer meegaat. Gevelrenovatie: Geef uw woning een nieuwe look en verbeter de thermische isolatie. Keuken en badkamer: Moderniseer uw keuken en badkamer voor meer comfort en stijl.

Isolatie: Verhoog het comfort van uw woning en bespaar energie door verbeterde isolatie. Elektra en verwarming: Vervang uw oude elektra en kies voor duurzame verwarmingsoplossingen. Zit er iets niet bij? Neem contact met ons op via 075 300 1722 en vraag naar de mogelijkheden!

Uw aannemer voor renovatieprojecten in Leiden

Zoekt u meer details of wilt u een afspraak maken? Bel A.S.P. Timmerwerken B.V. via 075 300 1722. Wij zijn beschikbaar voor al uw renovatiewensen in Leiden. Is uw woning toe aan een opknapbeurt? Bel 075 300 1722 en ontdek wat A.S.P. Timmerwerken B.V. voor u kan betekenen.

Een renovatie brengt verschillende pluspunten met zich mee. Voorbeelden hiervan zijn verbeterd leefcomfort, waardestijging van de woning en besparing op energiekosten. Uw woning kan door een renovatie in waarde toenemen.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor woning renoveren?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!