Teamfoto A.S.P. Timmerwerken B.V.

Verbouwen

Wij staan in Leiden voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Verbouwen Leiden

Uw verbouwingsprojecten in Leiden zijn bij A.S.P. Timmerwerken B.V. in goede handen. Wij helpen u graag bij het verbouwen van uw woning, appartement, boerderij of schuur om uw visie tot leven te brengen. De vakmensen van A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgen voor een soepele uitvoering van elk project, geheel naar uw wens.

Woning verbouwen in Leiden

Het transformeren van uw woning kan de leefruimte volledig veranderen en beter aansluiten bij uw hedendaagse behoeften en stijl. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zijn we ons bewust van de waarde van uw woning. We leggen bij elke renovatie de nadruk op zorgvuldigheid en hoogwaardige afwerking.

Wilt u de keuken vernieuwen, de woonkamer uitbreiden of de badkamer moderniseren? Wij zorgen dat uw woning in Leiden perfect aansluit op uw wensen. Wilt u meer weten over hoe wij uw woning kunnen verbouwen? Bezoek onze woning verbouwen pagina voor meer details.

Appartement verbouwen in Leiden

Bij de verbouwing van appartementen is een bijzondere aanpak nodig door de beperkte ruimte en unieke bouwkenmerken. Wij zijn deskundig in het efficiënt benutten van de beschikbare ruimte en het creëren van een moderne en comfortabele leefomgeving. Bent u benieuwd naar hoe wij uw appartement kunnen renoveren? Bekijk dan onze appartement-verbouwings pagina voor gedetailleerde informatie.

Boerderij verbouwen in Leiden

Boerderijverbouwingen vragen om gedetailleerde vakkennis en uitgebreide ervaring om succesvol te zijn. Bij het renoveren van een boerderij is het cruciaal om historische elementen te bewaren en deze te mixen met hedendaagse technologie. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw boerderij? Bezoek dan onze boerderij-verbouwings pagina voor uitgebreide informatie.

Schuur ombouwen tot woning Leiden

Een schuur ombouwen tot woning is perfect om meer ruimte te hebben en een rustieke uitstraling aan uw huis toe te voegen. Wilt u meer inzicht krijgen in ons proces voor het ombouwen van uw schuur tot een woning? Kijk dan op onze schuur ombouwen tot woning pagina. Geïnteresseerd in het ombouwen van uw schuur tot een moderne woning? Bezoek dan onze schuur ombouwen tot woning pagina voor extra informatie.

Uw partner voor verbouwingsprojecten in Leiden

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. vinden wij dat een verbouwing pas echt goed van start gaat met een helder gesprek. Wij begrijpen dat een verbouwingsproject een belangrijke stap is. Daarom begeleiden wij u van het begin tot het eind, van de eerste schetsen tot de uiteindelijke afronding. Voor uw verbouwingsproject in Leiden, staan wij klaar om te helpen. Bel ons nu op 075 300 1722 om uw plannen te bespreken.

Over ons

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.Ons bedrijf bestaat sinds 1998... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.