Direct een aannemer nodig in Leiden? Bel 075 300 1722 Of vul het formulier in

Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Wormerveer

Schuur bouwen

Schuur bouwen Leiden

Met een nieuwe schuur kunt u gemakkelijk extra opbergruimte realiseren en tegelijkertijd uw tuin verfraaien. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan we voor u klaar om uw ideale schuur in Leiden te bouwen. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen, de soorten schuren die we aanbieden en ons bouwproces.

Wij helpen u bij het aanvragen van de benodigde vergunningen en garanderen een ontwerp dat aan alle bouwvoorschriften in Leiden voldoet. Zodra alle voorbereidende werkzaamheden zijn afgerond, beginnen we met het bouwen van uw schuur. Door de zorgvuldige en efficiënte aanpak van ons team, voldoet uw schuur aan de hoogste kwaliteitsnormen.

We nemen de tijd om de locatie, de dimensies, de materiaalkeuze en eventuele aanvullingen zoals elektriciteit en water te bespreken. Hierna presenteren wij een gedetailleerd plan en een passende offerte. Het bouwen van een schuur vraagt in de meeste gevallen om een bouwvergunning.

Het bouwproces

Voor het bouwen van een schuur is een goede planning en uitvoering noodzakelijk. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u rekenen op begeleiding van begin tot eind. We starten met een concept dat volledig aansluit bij uw wensen en eisen.

Metalen schuur Leiden

Metalen schuren zijn bestand tegen slijtage, hebben een lange levensduur en vragen weinig zorg. Ze bieden uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en zijn minder vatbaar voor brand. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en stijlen.

Houten schuur Leiden

Een houten schuur brengt een warme en natuurlijke sfeer in uw tuin. Hout is beschouwd als duurzaam en biedt degelijke isolatie. Voor een schuur die op uw smaak is afgestemd, kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten en afwerkingen.

Soorten schuren

A.S.P. Timmerwerken B.V. biedt ondersteuning bij zowel het ontwerpen als de bouw van schuren in allerlei soorten. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. hebben we ervaring met het bouwen van schuren, ongeacht of ze van hout, steen of metaal zijn. Samen zorgen we ervoor dat uw schuur helemaal voldoet aan uw wensen en binnen uw budget blijft.

Multifunctioneel

Om tuingereedschap, fietsen, tuinmeubelen en diverse andere spullen handig op te bergen, is een schuur de perfecte oplossing. Het gebruik van een schuur kan op veel verschillende manieren plaatsvinden. Of het nu gaat om een werkplaats, een hobbyruimte of een thuiswerkplek, een schuur biedt u de nodige flexibiliteit voor al uw plannen.

Voordelen van een schuur laten bouwen

Een schuur laten bouwen biedt diverse voordelen. Het zorgt voor meer opslagruimte en kan tevens dienst doen als werkplek, hobbyruimte of als een klein kantoor. Uw woning kan in waarde stijgen dankzij een goede schuur.

Een schuur op maat

A.S.P. Timmerwerken B.V. maakt unieke schuren op maat. Wilt u een schuur laten bouwen in Leiden? Onze adviseurs staan voor u klaar. Neem contact op via 075 300 1722 voor een gesprek zonder verplichtingen.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1722

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor schuur bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!