Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Dakkapel plaatsen in Leiden

Meer ruimte en licht in uw slaapkamer? Of wilt u de zolderverdieping leefbaarder maken? Kies dan voor een dakkapel. Een dakkapel kan vaak binnen één tot enkele dagen geplaatst worden, afhankelijk van het materiaal en de situatie. U kunt dus al snel profiteren van deze verbouwing.

Prefab of op maat gemaakt

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om dakkapellen. Een prefab dakkapel is al bijna klaar en wordt, na enkele aanpassingen, binnen een dag op uw dak geplaatst. Daarna hoeft deze alleen nog maar afgewerkt te worden. Heeft u bijzondere wensen, moeilijke afmetingen of wilt u een authentieke stijl? Dan kiest u voor een dakkapel op maat. Bij een op maat gemaakte dakkapel maken we deze ter plekke op uw dak. Het plaatsen duurt om die reden ook langer dan bij een prefab dakkapel.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten of wilt u advies? Wij komen graag bij u langs in Leiden om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u direct een scherpe offerte aanvragen? Bel 085 - 106 1600 of vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.