Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een aannemer maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een aannemer die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de aannemer, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de aannemer en helpen u graag weer verder!

Dakkapel plaatsen in Leiden

Meer ruimte en licht in uw slaapkamer? Of wilt u de zolderverdieping leefbaarder maken? Kies dan voor een dakkapel. Een dakkapel kan vaak binnen één tot enkele dagen geplaatst worden, afhankelijk van het materiaal en de situatie. U kunt dus al snel profiteren van deze verbouwing.

Prefab of op maat gemaakt

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om dakkapellen. Een prefab dakkapel is al bijna klaar en wordt, na enkele aanpassingen, binnen een dag op uw dak geplaatst. Daarna hoeft deze alleen nog maar afgewerkt te worden. Heeft u bijzondere wensen, moeilijke afmetingen of wilt u een authentieke stijl? Dan kiest u voor een dakkapel op maat. Bij een op maat gemaakte dakkapel maken we deze ter plekke op uw dak. Het plaatsen duurt om die reden ook langer dan bij een prefab dakkapel.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten of wilt u advies? Wij komen graag bij u langs in Leiden om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u direct een scherpe offerte aanvragen? Bel 085 - 106 1600 of vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.