De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Dakkapel plaatsen in Leiden

Meer ruimte en licht in uw slaapkamer? Of wilt u de zolderverdieping leefbaarder maken? Kies dan voor een dakkapel. Een dakkapel kan vaak binnen één tot enkele dagen geplaatst worden, afhankelijk van het materiaal en de situatie. U kunt dus al snel profiteren van deze verbouwing.

Prefab of op maat gemaakt

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om dakkapellen. Een prefab dakkapel is al bijna klaar en wordt, na enkele aanpassingen, binnen een dag op uw dak geplaatst. Daarna hoeft deze alleen nog maar afgewerkt te worden. Heeft u bijzondere wensen, moeilijke afmetingen of wilt u een authentieke stijl? Dan kiest u voor een dakkapel op maat. Bij een op maat gemaakte dakkapel maken we deze ter plekke op uw dak. Het plaatsen duurt om die reden ook langer dan bij een prefab dakkapel.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten of wilt u advies? Wij komen graag bij u langs in Leiden om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u direct een scherpe offerte aanvragen? Bel 0800 255 3733 of vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.